kodin lämpöä

kodin lämpöä

perjantai 24. lokakuuta 2014

shoppailua sisustus trendossa

ihanaa perjantaita kaikille ja alkavaa viikonloppua.:) kirjoittelin viime postauksessani,että olen menossa johonkin ihanaan liikkeeseen;). noh, sehän oli sisustus trendo ylivieskassa.
trendossa oli keskiviikko iltana muuttomyynnin avausilta jonne ilomielin tietysti suuntasin tekemään ihania löytöjä. tosi kivoja löytöjä teinkin hyvin alennuksin. asiointi on aina yhtä mukavaa ja ystävällistä. asiakaspalvelu on itselle ainakin iso asia,sillä liikkeessä jossa jokainen asiakas otetaan iloisesti vastaan ja palvelu pelaa,tahtoo varmasti asioida uudelleenkin:). suositteluni ehdottomasti.

vaan oltiin me ystävän kanssa aikas pyörryksissä siellä,kun ei osattu päättää mitä kahmitaan ostoskoriin. aika monasti ne ostokset korissa vaihtuikin ja eräskin kierros liikkeessä tuli tehtyä:D. oltiinpas vielä viimeiset lähtijät. todettiin kyllä ulkona että oli viisasta pyöriä muutama kierros niin saatiin valittua oikeat ostokset:

olen niin tykästynyt riviera maisonin tuotteisiin, että laitan pari kuvaa,mitä trendossa oli esillä. kannattaa piipahtaa ehdottomasti,sillä nyt tekee hyviä löytöjä todella edullisesti!
nyt odotellaan trendon siirtymistä uusiin tiloihin ja tietysti riviera maisonin uusia joulutuotteita;)

 http://www.trendo.fi/

kuva napattu sisustus trendon facebook sivuilta


omia löytöjäni oli mm.tämä ihanuus


2 kommenttia:

  1. Äää häviköhän mun aiempi kommentti johonki, ken tietää mut kuitenki kerranki jotain hyötyä mietiskelystä :D vaa jospa me joulukuussa päästäs sille shoppailu reissulle, ennustan vaan et voi olla et häviää kaikki järki päästä sillä reissulla :) tuo verho oli kyllä niiiin hyvä löytö! :)
    <3elisa

    VastaaPoista