kodin lämpöä

kodin lämpöä

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

sohvan värjäystä ja rintaliivejä ;D

Ihanaa huomenta teillekkin;)! Meillä aamu alkoi senverran rauhallisesti että ehdin istahtaa kirjoittelemaan hetkeksi.
Kirjoitinkin eilen siitä että koitin värjäystä uusiksi. Värjäsin jonkin aikaa sitten ikean ektorpin valkoiset sohvanpääliset myyränharmaalla nitor värillä mikä ei sitten onnistunutkaan toivotusti. Se postaus löytyy alempaa. Nyt sain vinkin että prismassa on myös nitorin yleisvärejä hintaan 2.40e kpl . Sävyjä mm.musta mietin että kokeilisinko tuon epäonnistuneen päällisen päälle värjätä.
Mieheltä sitten asiaan mielipidettä tiedustelin ja vastaus oli, että mikä vain on parempi väri kuin tuo naisten rintaliivin värinen sohvamme :D.
Elikkä asia oli siis sillä selvä. Koitan värtäjä. Lähdettiinkin yhteistuumin väriaine ostoksille ja väriksi valittiin se miehekäs musta;). Päätin kerrankin tyytyä mustaan vaikkei se yhtään ole lemppari värejäni. Mutta musta ehkä ainoa joka oli tarpeeksi peittävä. Ostin yhteensä 8 kpl nuita värejä sekä suolan. Laitoin koneeseen tyynyjen ja istuin pääliset yhtäaikaa ja sinne 4 kpl värejä. Ison pohjahupun erikseen ja 4 kpl värejä. Lopputulos näkyy kuvassa.

Miehen kommentti kotiin töistä tullessa jo ovella oli, vautsi mikä sohva!"


Sävy on enemmän tumman harmaa,sitä salaa toivoinkin;). Meillä on näitä 3 istuttavaa sohvaa 2 olohuoneessa ja 1 nojatuoli.kaikkiin on valkoiset pääliset joita pesen lapsiperheessämme 2 viikon välein .vielä olen viitsinyt niitä pestä enkä raaski värjätä harmaaksi,mutta ehkä sitten kun ovat huonompi kuntoiset....ja voin ostaa uudet vaökoiset rinnalle ;).

1 kommentti:

  1. Hieno lopputulos! Nitorit ja Dylonit on niin <3 monta asiaa on tässäkin torpassa saanut jatkoa elämälleen noiden avulla.

    VastaaPoista