kodin lämpöä

kodin lämpöä

torstai 21. marraskuuta 2013

taidetta, kettuja ja pöllöjä

Laitoin otsikoksi taidetta:). nyt esittelen vähän erilaista taidetta. kun miehen kanssa tavattiin vuosia sitten, pelastin hänen 7 luokalla tekemiään kettutöitä 3 kpl jemmaan koska minusta ne oli hauskoja omatekoisia taideteoksia. Ollaan asuttu 3 eri asunnossa ennen meidän omaa nykyistä kotia ja nämä taiteet kulki mukana. sitten oman kodin oston tullessa vastaan ,ripustin ne yläkerran portaikkoon kehystettynä. siinä ovat edelleen,kun minusta niin hauskat! taide voi olla hyvinkin yksinkertaistakin joskus;).Löysinpä vielä kuvan tästäkin yhdestä lempi ihanuudestani! Matias Liimataisen, hyvän ystäväni tekemä pöllöpurkki. ihuna! Joku saattaapi mahdollisesti olla tärmännytkin Matiaksen töihin :)..tämän sain lahjaksi pojan syntymän jälkeen.Matias on pojan kummi. Meidän kossipa täyttää ensi kuussa vuoden! eli jotain synttärikattaus suunnitelmaakin varmasti luvassa tulevien postauksien merkeissä!:)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa taidetta:) Näin aikuisena harmittaa, kun ei ole hirveästi tullut säästettyä lapsena tehtyjä piirroksia ynnä käsitöitä. Äidiltäni taitaa löytyä ala-asteella tekemäni leikkuulauta, vaikkei se mikään kaunistus olekaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä niitä on kiva katsella myöhemmin:)! jotain kun on itselläkin tullut säästettyä. voipa sitten omille lapsille ainakin näyttää ja saada mahdollisesti naurut;)

      Poista