kodin lämpöä

kodin lämpöä

lauantai 9. marraskuuta 2013

Pientä joulufiilinkiä greengate kattauksin

pääsin eilen illalla laittamaan siskoilleni pientä naistenillan naposteltavaa. käytin tilaisuuden hyväksi ja kattasin pöytää kauniilla greengaten astioilla. useimmat  ovat uudesta talvikuvastosta. Tuotteet olen ostanut Maja Decorista. laitan kuviin myös linkit Maja Decorin sivulle mistä näitä ihania löytyy! Hassua miten en aina ole ollut suuri kattailun ystävä, mutta ihan viime vuosina minusta on kuoriutunut sellainen :). syön enempi silmillä kaunista kattausta ja saatan unohtaa maistella itse ruokia :D. Mutta nyt kuviin! Hauskaa lauantai iltaa kaikille!

http://www.majadecor.fi/mini-latte-star-warm-grey-p-1302.html
ihastuttavat greengaten tähtiminilatet.nämä on 6,5 cm korkeita ja käyttää voi minusta monella tapaa:) .nyt laitoin näihin pähkinöitä ja muita herkkuja. glögillekkin voisin käyttää:)  
http://www.majadecor.fi/latte-muki-sophie-vintage-p-1312.html 
 kaunis lattemuki sophie vintage. tämä on yksi kuvaston suosikkejani. minusta tätä voi oikein hyvinkin käyttää myös jouluna:). toimi hyvin aikaisemmin Maja Decorista ostamieni ruokalautasten kanssa!


http://www.majadecor.fi/kannu-sophie-vintage-p-1314.html     
 kannu, sophie vintage 0.5 l .laitan tähän usein tarjolle kahvimaidon :), mutta käy hyvin myös mehulla, jos juojia on vähemmän.http://www.majadecor.fi/kaadin-vedelle-p-1364.html  
 tämä on aivan ykkös suosikkini Amanda B vesikaadin! tähän on ihana laittaa vettä tarjolle ja sopii niin kauniisti kattaukseen kuin kattaukseen:). yllä näkyy kaatimen kaunis korkki.
HERKKUVINKKI! päärynä-aurajuusto lämppärit. eli yksinkertaisesti:päärynää,aurajuustoa,juustoa ja uuniin! 
koriliina on audrey grey. kuosia löytyy keittiöpyyhkeenä :),niin kaunis tämäkin!

pöytäliinana minulla oli pallokuosinen liina johon laitoin gg.n kauniin sophie vintage kaitaliinan:).Nissen noudin viikolla Maja Decorista odottamaan pääsyä uuteen kotiin. osallistumaan nissen arvontaan,!:))

5 kommenttia:

 1. Ai että nuo GG:n astiat on kyllä niin ihania, niihin ei vaan kyllästy :)
  Mukvaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 2. Voi taivas miten kaunis kattaus!! Ihanaa kun synttärit tulossa ja mieheni lupas mulle vähän sophie vintagea lahjaks... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mari!:) onpa jotain ihanaa sitten mitä odottaa. Itsekkin toivoin mieheltä jouluksi,saa nähdä tuoko pukki jotain ;).

   Poista