kodin lämpöä

kodin lämpöä

perjantai 2. elokuuta 2013

syksy saapuu,pellava ja juutti sen mukana..

syksyn saapuessa ihanat pastellinsänyt tekstiileissä alkaa meidän kohdalla hieman väistyä. pellava ja juutti on lempi materiaalit niin väriltään kuin materiaaliltaankin. nyt on löytynyt mahtavia löytöjä kirppareilta. esimerkiksi olohuoneeseen pellava verhot 5e sekä toiset saman moiset 5e. juuttisäkkejä löysin 2,5e kpl joita 4 minulla odottamassa tuunausta uuteen,uudistuneeseen alakerran makkariin.joka on muuten vielä hieman maalausvaiheessa...mutta MELKEIN valmis siis ;).. lattiaa ehkä sitten viikon päästä,,ehkä.
ihan kokonaan pastelliset värit ei mene piiloon syksylläkään. niitä on mm. greengaten mukeissa sekä osan peitoista jätän esille. hieman vain karsin vähemmäksi. sitten keväällä ne on niin kiva taas ottaa esille...
ja ne jotka minut tuntee,,tietää että nuita koristetyynyjä riittää jokalähtöön.en edes tiedä kuinka monta niitä olisi jos laskisin.
Nyt vielä pari kirppislöytöäni.
ihanan tuikkukipon löysin viimeksi hintaan 2e ja voitteko kuvitella..riviera maisonin peitto hintaan 15e! tästä löydöstä on jo jonkin aikaa ja saa tulla syksyn saapuessa nojatuoliin.


1 kommentti: