kodin lämpöä

kodin lämpöä

tiistai 13. toukokuuta 2014

tuunailu mietteitä

hei kaikille taasen pitkästä aikaa. meillä on hiljaista,kun lapset on päikkäreillä. pieni hetki aikaa istuskella tässä ja näpytellä mietteitä.
kauan olen haaveillu isostta ruokapöydästä, tosi isosta! ja nyt! haaveet käy toteen,saan sen viimein kahden viikon päästä. ihanpa suuren lankkupöydän mitoiltaan 240x110 ,jesh,siihen mahtuukin reippaat 10 henkilöä pöydän ääreen. pöydän kun löysin,aloin mietiskellä tuoleja. en niiihin halunnut paljon käyttää rahaa, enkä ostaa uutena. haeskelin kirppis palstoja ja löysinkin 8kpl vanhoja tuoleja:). kahta eri mallia. itseltäni löytyy jo ennestään 3 kpl jotka ovat myös erilaisia. seuraavaksi astelin maalikauppaan ja mukaan sieltä tarttui mintun vihreä maali. juu ei, miehellä ei ollut oikein niin selvää näkemystä mitä tulevan pitää, kuin mitä minulla ;). mutta onneksi tuo miun mieheke on niin ihana, että luottaa minun näkemykseen mikä osuu melkein aina kivasti myös miehekkeen silmään. tosi huibbua! ite olen semmoinen ihminen jonka on pakko päästä toteuttamaan ideoita,oli ne sitten välillä hyviä ja välillä huonoja. eikä kaikki tietysti aina onnistu..
siinäpä se käsillä tekemisen ihanuus ja oivaltaminen;)... noi mutta, maaliksi siispä valitsin unica akvan,jota sävytettiin siihen minttuun. mietinnässä siispä tuoleille vielä toinen rinnakkaisväri..hmm. oisko roosa mitä?;). pöytä on iso ja raskas,joten tuolejen tulee olla pirtsakat ja raikkaat. saa nähdä mitä kehkeytyy! laitan kuvia kunhan tuolini tänään saapuvat ja pääsen hommiiin!
kivaa viikkoa kaikille!
laitan tähän vielä kaverin joka lasten kanssa tavatiin aamulla meidän autotallissa. kiljaisin aika kovaa kun niin säikähdin! pieni poikanen lähti seuraan meitä, ehkä eksynyt emosta. mutta tyttö oli sitä mieltä,että emo löytyi varmasti. minäkin uskon niin.

6 kommenttia:

 1. Oi miten suloinen orava. Näkyy, että on turkin väri vaihtumassa ruskeaksi :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanilta tuoleilta. :) Mintunvihreä on nannaa! Kuvia sitten tuosta pöydästä. Tollanen olis huikea! Ja tuo oravanpoikanen on niin lutunen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu kuvia tulee sitten!:) tuolit odottaa käsittelyä

   Poista
 3. Onko teille tosissaan tulossa mintunvärinen pöytä??? Nyt en malta enää edes nukkua, niin palavasti haluan nähdä sen ja siihen tulevat tuolit, mintunvihreä nimittäin on minun lempiväri ja pöydän maalaus projekti edessä minullakin...mies on valkean kannalla, minä mintun, nyt voin sitten näyttää reality kuvaa mun haaveesta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi minua!:) kirjoittelin vähän epäselvästi. lankkupöytä on tummaksi käsitelty ja tuoleista tulee kaikista mintun väriset. eripari tuolit kyseessä:). mutta oispa ihana sellainenkin pöytä;)!

   Poista