kodin lämpöä

kodin lämpöä

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Aamuaskareet hoidettu ja ehdin istahtaa hetkeksi laittamaan tänne pari kuvaa vanhemmista ja uudemmista tuunaus kohteistani :)ison peilin löysin aikoinaan Nivalan savenmaalta muutamalla eurolla. siihen laitoin kehykset isäni kanssa. Tästä on jo nelisen vuotta aikaa. peili on kiertänyt mukanani kahdessa aikaisemmassa kodissani mutta eri ilmeinä...nyt luulen että on saanut lopullisen ilmeensä..kunnes ehkä taas kyllästyn;).. peilin kehys on maalattu useamman kerran. nyt olen koristellut sen myös kakkupapereilla.

lampun jalka oli 1e kirpparilöytö. rottinkisen varjostimen löysin myös kirpparilta joka löysi jalkansa nopeasti. maalasin varjostimen ja tilasin  taitavalta käsityöläiseltä siihen sydämet :)..on nykyään yksi suosikeistani.

Mukinroikottimeni on tehty rukiinpyörästä. ostin maalattuna jo valmiiiksi ja lisäsin koukut ja narut. eikun  käyttöön! tästä pääsenkin yhteen nykyhetken hurahdukseeni eli greengate astioihin ja tuotteisiin. gg on ehdottomasti yksi "paheeni" johon olen täysin hurahtanut. ostan mielelläni myös gg.tä käytettynä. esimerkiksi huuto.netistä. mutta aivan ihania gg.tä myyviä kauppoja löytyy suomesta! yksi lemppari yritykseni on niinkin lähellä kuin Nivalassa:) .Maja decorissa vierailen nykyään usein..ja siellä on myöskin todella ystävällinen kauppias!suosittelen ehdottomasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti