kodin lämpöä

kodin lämpöä

perjantai 4. lokakuuta 2013

jippijii joulu..ei ihan vielä

odottelen tänävuonna erityisen paljon joulua. en tiedä mistä johtuu, mutta lahjojakin on jo hankittuna. lisäksi meidän kossikka täyttää 5 pv. joulukuuta vuoden. ihanaa,mietin jo kattausta ja tarjottavia,koristeluja ja... kaikkea ihanaa. tytön 1 v juhliin panostin ja niin aion tehdä nytkin:). kerrankos sitä vuosi täytetään ;), niin sen tätyy olla ikimuistoista.
valokuvat on isossa osassa synttäreitä ,niinkuin jouluakin. olenkohan maininnut että olen valokuvien teettämisen suurostaja.. albumeita löytyy varmaan läelle 30 kpl jotka ovat täynnä muistoja elämän varrelta..niitä tulee aina vain lisää. olenkohan vanhanaikainen? jos ,niin olen sitä mielellään tässä tapauksessakin :). ihanaa katsoa kuvia ian kädestä ,kuin mitä digitaalisena ruudulta..ei kiitos minulle.
lapsille on myös tehtynä ihan omat vauvakirjansa vauva ajan tiedoin mitkä sisältävät kuviakin sekä 1v synttärikortit säilöttynä. kummallekin on myös oma kuvakirja vauvakuvista ihan ekojen kuukausien ajalta.
voihan lapset! höyrähtänyt olen kaikkeen tunnepitoiseen ,lasten vauvavaatteillekin on nyt suunnnitteella laatikot, mihin ne säilön. mutta niinhän se on että lappset on  parasta elämässä:)! lapsuusaikaan onkin ihanaa panostaa.. muistot kulkee mukana sitten aikasenakin vielä:).
nyt vielä lapsiin liittyen ,keksin ihan uuden idean ,minkä tilasin yhdeltä käsityöläiseltä facen kautta. sen esittelen sitten, kun saapuu postissa :)..
jos palaan vielä aiheeseen josta  aloitin, niin eli jouluun. nyt olisi hakusessa kauniit lahjapaketointi ideat! sekä joulukortit ja pakettikortit. jos jollain on hyviä ideoita niin vinkatkaahan minulle;). olisi kiva kuulla miten ihmisset paketoi lahjansa. jotain persoonallista haluaisin myös niiden joulukorttien suhteeen.
paketitkin on ihania kun ne on niin kauniita ettei niitä raaski ihan heti edes avata.. mutta saa nähdä mitä keksin. ensi vikolla jo ekat lahjat kääröihin ;). kuvaan teille sitten mihin lopputulokseen pääsin.

nyt menen hörppäämään päiväkaffet kauniista uudesta greengate kupistani ;). kävin jälleen nivalassa kierroksen ja poikkesin maja decorissa. tietenkin! sieltä ne ihanat gg teekupit joista kaffittelen.. maja decoria en osaa ohittaa sitten millään. ja uutukaisia oli saapunut.aiks! meinasi lähteä mukaan paljon muutakin ,mutta hillitsin itseni. sieltä lähtee kyllä ennen joulua vielä paljon joululahjoja matkaan. toiveitakin jo esitin mitä tahtoisin. toiveita on helppo esittää kun siellä on aina yhtä ystävällinen palvelu.. mutta nyt jorinat ...!

oikein hauskaa viikonloppua kaikille! t. joulusta sekaisin jo lokakuussa.

puusohva muutti yläkerrasta pikkukammariimme

2 kommenttia:

  1. Hih, et ole ainut ;) Täällä kans odotellaan vuoden parasta aikaa alkavaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla! että kanssasiskojakin löytyy ;)

      Poista